Holistic Meditation Workshop

Details

Time: september 07, 2023 19:30
Location: Theater De Regentes
Event Type: Marrakesh in Den Haag
buy tickets

About Tour

🇳🇱 | De Gnawa Holistische Meditatie Workshop biedt een harmonieuze mix van oude Gnawa-tradities en moderne holistische praktijken. Door de meeslepende ervaring van Gnawa-rituelen, meditatietechnieken en rustgevende muziek, verken je de kracht van ademwerk, beweging en geluid ten behoeve van zelfbewustzijn en innerlijke balans. Deze transformatieve workshop is ontworpen om je te helpen je ware potentie te ontsluiten. Laat je meevoeren!
🇬🇧 | The Gnawa Holistic Meditation Workshop offers a harmonious blend of ancient Gnawa traditions and modern holistic practices. Through the immersive experience of Gnawa rituals, meditation techniques, and soothing music, you’ll explore the power of breathwork, movement and sound for self-awareness and inner balance. This transformative workshop is designed to help you unlock your true potential and cultivate mindfulness and well-being.

PERSBERICHT, DEN HAAG 9 SEPTEMBER 2023

Gnawa Festival wordt benefiet voor slachtoffers ramp in Marokko

Het Nederlandse Gnawa Festival dat dit weekend in Den Haag plaatsvindt, wordt overschaduwd door de aardbevingsramp in Marokko. Het festival wordt nu omgezet in een benefietfestival voor de slachtoffers. De Gnawa-artiesten, afkomstig uit het gebied en omliggende landen, laten hun concerten doorgaan om samen met het publiek steun te betuigen aan de slachtoffers. De inkomsten uit kaartverkoop wordt door de deelnemende theaters gedoneerd aan de samenwerkende hulporganisaties.
PAARD doneert de volledige inkomsten van het concert van Tamikrest afgelopen vrijdag, Het Nationale Theater de inkomsten van het Kaseko / Gnawa Concert vanavond in de Koninklijke Schouwburg en Korzo Theater de inkomsten van Lemma – ook vanavond. Morgen gaat een deel van de opbrengst van het concert van Hind in samenwerking met het Amsterdams Andalusisch orkest naar de slachtoffers. Ook dit Nederlands/Marokkaanse orkest zal zijn gage doneren. Op alle locaties wordt het publiek opgeroepen meer te doneren.
Het was voor de organisatie een belangrijk signaal om het festival door te laten gaan. Festivaldirecteur Mustapha Barbouch: “De concerten in de theaterzalen zijn een gelegenheid om elkaar te ontmoeten in deze vreselijke tijd. We moeten elkaar kunnen steunen en samen deze ramp onder ogen zien.”

Dit zal sluiten in 0 seconden